Seksīga ukrainiete no Harkovas nejauši pagatavo gardu kūku Latvijas karoga krāsās
Attēls 3 no 18
30 gadus vecā kulinārijas eksperte Alīna no Ukrainas pilsētas
Harkovas šogad video stāstā izstāstījusi savu recepti gardai, viegli
pagatavojamai tortei. Kūka tiek gatavota viegli un žigli, - tā ir uz biskvīta tortes bāzes.
Galvenā sastāvdaļa ir maskarpone siers ar pievienotu kanēli. Simpātiskās Alīnas dzīves mirkļi fotogalerijā.Instrukcija
skatāma īsā video, bet lasītājiem, kuri nesaprot krieviski, zemāk
informācija angļu valodā.
Portāls Slavenibas.lv iesaka ukrainietes Alīnas receptes arī silto ēdienu
gatavošanā - viņa virtuvē ir īsts pavārs! Turklāt gatavo vienkārši un
praktiski - no produktiem, kuri nopērkami ikvienā piemājas veikalā un
kuri nav dārgi. Red Velvet Cake - VERY delicious homemade cake!
Delicious homemade cake Red Velvet. The cakes are very tender and soft, and the cream will captivate you with its creamy taste! The cake, undoubtedly, looks very impressive and will become a real decoration and a gift for any occasion!
To make Red Velvet Cake:
* All ingredients must be at room temperature
Cake cakes Red Velvet: Egg С0 - 2 pcs. (weight 120 g)
Butter 82.5% - 90 g
Cream 10% - 150 g
Cocoa - 10 g
Salt - a pinch
Sugar - 170 g
Flour - 200 g
Baking powder - 6 g
Red dye - 1-2 tsp (I have a gel) Cake Cream Red Velvet:
Mascarpone - 250 g (or other cream cheese)
Cream 33% - 200 g
Powdered sugar - 30 g (to taste)
Vanilla sugar - 1 tsp
Impregnation:
Cream 10% - 30-100 g (depends on how moist you like the cakes)
Jam or jam, strawberry, raspberry or cherry - 5-6 tbsp.